Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Kupovina u Nea Vrasni

 

U odnosu na kupovinu svakodnevnih potrepština, najbolje je snabdevati se u supermarketima. Ima ih dva i nalaze se na magistrali. Dobro su opremljeni, kako nisu mnogo daleko od mesta odlazak do njih peške može da predstavlja zadovoljstvo. Supermarket LIDL je smešten na 15-ak miinta šetnje od centra mesta. Ovde možete pazariti po izuzetno povoljnim cenama. Izbor robe je ovde stvarno raznolik tako da ćete sve što vam može zatrebati za vreme letovanja, naći ovde. Pored Lidla u Nea Vrasni se nalazi i market iz poznatog lanca Masutis.

Lild - veliki izbor niske cene

Kada je reč o kupovini, cene hrane i pica se ne razlikuju mnogo od ostalih gradova u regiji. U samoj Nea Vrasni postoji nekoliko pekara i restorana, giros je naravno najzastupljeniji grčki specijalitet. Fast food radnji najviše ima na šetalištu, na kome se takođe nalazi i mnoštvo restorana i kafića.

Giros najpopularnija hrana

Većina restorana ima varijantu dnevni meni, gde se cene kreću u rasponu od 5 do 7 eura. Ponuda se sastoji kako od tradicionalnih jela grčke nacionalne kuhinje, tako i od neverovatnog broja različitih internacionalnih specijaliteta. Neki restorani srpskim turistima nude popuste, što nije neuobičajeno u mnogim ugostiteljskim objektima u letovalištima u Grčkoj.

 

Nađite i rezervišite smeštaj u Nea Vrasni brzo lako i jednostavno!


Još informacija o Nea Vrasni

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Nea Vrasna 2024!