Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Jota


Udaljenost od plaže do 30mBesplatan internetAC u ceniNovogradnjaLuksuzni smeštajU centru
Nea Vrasna apartmani letovanje 2024:
Vila Jota


Gostima se sviđa zbog:

Besplatan bežični internet

Klima bez doplate

REZERVIŠITE ODMAH!

Novo! Našu ponudu Nea Vrasna apartmani obogatili smo sa novom vilom - Vila Jota. Vila Jota je jedna od najluksuznijih objekata u Nea Vrasni. U pitanju je potpuno novi objekat, koji je izgrađen je 2015g., kada je i primio prve goste. Vila Jota je udaljena od mora i plaže oko 20 m, smeštena je u pešačkoj zoni letovališta, dok je od centralnog dela Nea Vrasne udaljena nepunih 200m. Vila raspolaže sa moderno i lepo opremljenim smeštajnim jedinicama koje čine prostrani dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni studiji. Klima i Wi-Fi internet su uključeni u cenu najma studija.

Struktua smštaja je kako sledi:

Studio 02: svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 03: svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 04: svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.703977, 23.700057.Vila Jota cene 2024

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 25.07.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Nea Vrasna.