Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Kostas

Nea Vrasna apartmani: Vila Kostas


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Kostas je smešetna u mirnom delu Nea Vrasne, na svega 40m udaljenosti od plaže. Mir, tišina, predusretljivi domaćini i velike terase od kojih neke imaju pogled prema moru doprineće da poželite da se vratite. U svom sastavu ima studie i apartmane za smeštaj dve ili tri osobe, a najviše dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina.

Higijenu u studiu gosti održavaju sami, posteljina se menja po potrebi.

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, dva manja francuska ležaja širine 130cm, orman, noćni ormarić, televizor, klima uređaj, velika terasa sa garniturom za sedenje od kojih neke imaju bočni pogled na more.

SADRŽAJ APARTMANA: Kuhinja - posebna prostorija (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, soba za spavanje sa dva manja francuska ležaja širine 130cm, orman, noćni stočić, televizor, klima uređaj, velika terasa sa garniturom za sedenje od kojih neke imaju bočni pogled na more.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.70196800, 23.69824000.Vila Kostas cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE